Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Top 5 favorieten blanco babytextiel

Op plottermoon.nl verkopen wij een groot assortiment aan blanco babytextiel. Wij hebben een top vijf samen gesteld van onze meest populaire blanco babytextiel. Heb jij een leuke webshop waarbij je zelf ontworpen baby kleding verkoopt? En ben je altijd op zoek naar een groothandel waar je de plottermaterialen kunt kopen voor een leuke prijs? Bij Plottermoon.nl ben je aan het juiste adres. Naast alle plottermaterialen hebben wij een groot assortiment babytextiel zoals rompertjes, slabbertjes en andere babykleertjes. Al ons blanco babytextiel is gemaakt van 100% katoen dat zacht aanvoelt en ademend is. De kleuren van de diverse producten komen overeen doordat het uit dezelfde stof wordt gemaakt. Combineren maar! Je kan het helemaal personaliseren met een eigen label, want het labeltje is makkelijk te verwijderen uit het babytextiel waardoor je het product kunt voorzien van je eigen label. De shirtjes, sweaters en slabbertjes zijn afgewerkt met een drukknoop. Onze top vijf!

Hydrofiele doeken

Op zoek naar het perfecte (kraam)cadeau? De hydrofiele doek is zo veelzijdig te gebruiken dat dit echt een heel nuttig cadeau is. Een hydrofiele doek is onmisbaar in je baby uitzet. Elke ouder heeft een dozijn aan hydrofiele doeken in huis. Hydrofiele doeken zijn grote vierkante doeken gemaakt van fijn gewoven katoen. Onze hydrofiele doeken zijn licht, zacht en ademend en nemen snel vocht op. Hydrofiele doeken worden door kersverse ouders dagelijks gebruikt. Je gebruikt ze om je kindje af te drogen en/of als slabbertje, verschoningsdoek, spuugdoek of gewoon als kroeldoek. Je kunt het zo gek niet bedenken of je gebruikt er een hydrofiele doek voor. Je kunt er nooit genoeg van hebben! Wij verkopen blanco hydrofiele doeken in verschillende kleuren. Deze kan je dan nog voorzien van een persoonlijke opdruk met onze flexfolie of borduren met bijvoorbeeld de naam van het kindje?! Zo raak je nooit je favoriete hydrofiele doek kwijt. Onze mooie blanco hydrofiele doeken zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een afmeting va 71 x 71 cm. De hydrofiele doeken zijn verkrijgbaar in het wit, grijs, roze, baby roze, baby blauw en rosé goud.

 Op zoek naar hydrofiele doeken?  https://www.plottermoon.nl/product/blanco-hydrofiel-doek/

Verkrijgbaar vanaf € 4,99  per stuk.

Baby sweater

Een baby sweater is lekker warm en zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Een sweater is natuurlijk warmer dan een rompertje en geeft daardoor net dat beetje extra comfort aan je kindje. Heb jij een eigen baby collectie? En verkoop jij hippe kindertruien of baby sweaters? Shop jouw blanco baby sweaters op Plottermoon.nl. Onze sweaters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en uiteraard in verschillende maten. Bestel je vandaag dan heb je morgen je blanco baby sweaters al in huis.

 Op zoek naar blanco baby sweater?  https://www.plottermoon.nl/product/blanco-baby-sweater/

Verkrijgbaar vanaf € 6,99 per stuk

Baby shirtje

Er bestaat geen leuker kraamcadeau dan een gepersonaliseerd baby t-shirtje. Een baby shirtje met eigen ontwerp hoe leuk is dat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Altijd een origineel cadeau! En heb je een eigen webshop of ben je creatief? Bestel dan je blanco baby shirtjes op Plottermoon.nl. Wij hebben zowel blanco T-shirtjes met korte- als met lange mouw en ons baby textiel is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor is de stof goed ademend. Onze blanco baby shirtjes zijn merkloos en het labeltje kan je heel makkelijk verwijderen.

Op zoek naar blanco baby t-shirtje lange mouw? https://www.plottermoon.nl/product/blanco-baby-t-shirt-met-lange-mouw/

Op zoek naar blanco baby t-shirtje korte mouw? -> https://www.plottermoon.nl/product/blanco-baby-t-shirt-met-korte-mouw/

Verkrijgbaar vanaf € 4,99 per stuk

Blanco badcape

Een badcape met naam is een heel leuk kraamcadeau om te geven. Als groothandel in babytextiel hebben wij een hele zachte blanco baby badcape in ons assortiment. Een badcape is niet alleen handig als je kindje net in bad geweest is. Een badcape wordt ook vaak gebruikt tijdens het voeden of om heerlijk te knuffelen zodat je baby lekker cosy warm ingepakt is. En eerlijk is eerlijk! Wat is er schattiger dan een pas geboren baby gewikkeld in een badcape. Onze badcape is een vierkante doek, 80 x 80 cm, gemaakt van zacht katoen met aan een kant een capuchon om over het hoofdje te trekken zodat het hoofdje ook lekker warm blijft. Onze sublimatie badcape heeft aan de bovenkant van de capuchon een polyester laag waardoor je de badcape kunt sublimeren. De badcape is van 100% katoen en afgewerkt met een sierrandje. De badcape is ook perfect te borduren. Bestellen? Onze badcape is al verkrijgbaar vanaf € 7,79 per stuk.

 Formaat; 80 x 80 cm

 Op zoek naar blanco baby badcape? https://www.plottermoon.nl/product/blanco-badstof-baby-badcape/

 Verkrijgbaar vanaf € 7,79 per stuk

blanco sublimatie badcape

Blanco rompertje

Een rompertje is iets wat niet kan ontbreken in je baby uitzet en ook een heel leuk product om te personaliseren en te geven als kraamcadeau. Een leuke quote, naam of foto is zo lief op een rompertje. Weet je niet wat je moet geven? Maar wil je toch met iets creatiefs aan komen… Personaliseer dan een leuk rompertje. Dan zit je altijd goed! Een gepersonaliseerd rompertje is een origineel kraamcadeautje voor de kersverse ouders. Onze blanco baby rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen, wat goed ademt, afgewerkt met een enveloppe hals en zijn ook nog eens merkloos. Het label is heel gemakkelijk te verwijderen, waardoor je het echt uniek kunt maken met je eigen merk. De blanco baby rompertjes zijn heel gemakkelijk te bedrukken met onze flexfolie’s. Op Plottermoon.nl hebben wij zowel rompertjes met lange- als korte mouwen en onze rompertjes zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

 Op zoek naar blanco baby rompertje lange mouw? https://www.plottermoon.nl/product/blanco-baby-romper-met-lange-mouw/

Op zoek naar blanco baby rompertje korte mouw?  www.plottermoon.nl/product/blanco-baby-romper-met-korte-mouw/

Verkrijgbaar vanaf € 4,99 per stuk

Babytextiel kopen

Op zoek naar blanco babytextiel? Plottermoon.nl is de groothandel in blanco plottermaterialen en heeft heel veel babytextiel in het assortiment. Dit alles voor een zacht prijsje. Ben je op zoek naar leuke onbedrukte babytextiel? Je vindt het op Plottermoon.nl. En wist je dat… je jouw bestelling ook kunt afhalen bij ons? Doe inspiratie op en volg ons op Instagram. En kan je het niet vinden of ben je op zoek naar een speciaal product of wil je gewoon even advies? Neem dan contact met ons op. Want plotteren is zo leuk! En zoals je van ons gewend bent. Vandaag besteld is morgen in huis.

Bewaar deze pin voor later:

Top 5 favorieten babytextiel.

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 424 reviews.
×