Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Hi, dit ben ik, Monica!

Het creatieve brein achter Plottermoon. Tevens ben ik ook boekhoudster, order picker, klantenservice medewerker en social media manager. Samen met mijn partner en drie kinderen woon ik in het groene hart van Nederland.

Zes jaar geleden kwam ik in aanraking met de Silhouette cameo en mede doordat ik niet altijd kon vinden wat ik zocht, ben ik Plottermoon gestart. Heel kleinschalig vanuit de woonkamer om daarna een slaapkamer vol te bouwen. Binnen de kortste keren was die slaapkamer ook veel te klein en stond de woonkamer wéér vol. Toen zijn we verhuist naar een woning met garage, lekker de ruimte! Dachten we.. Na twee jaar werd ook de garage te klein en kwam het pand waar ik nu in zit op mijn pad. Wat een verademing!

Ik word heel blij van de bestellingen die dagelijks binnen komen en krijg er veel energie van. Inmiddels kan ik dit niet meer in mijn eentje en komt mijn moeder elke dag mee werken. Zij helpt niet alleen bij het inpakken van de pakketjes maar ze houdt ook de boel aan kant, ik ben namelijk een echte rommelkont.

Je kunt voor al je vragen bij mij terecht. Ben je informatie aan het inwinnen over de aanschaf van een snijplotter of heb je een afbeelding waar je de juiste kleur folie bij zoekt? Stuur dan gerust een berichtje  via whats app of via de mail met je vraag en ik kijk met je mee. Geen vraag is raar en domme vragen bestaan niet!

Ben je zelf niet in het bezit van een snijplotter maar wil je wel graag iets laten personaliseren? Uiteraard kan ik dat ook voor je verzorgen. Ik druk, borduur, print, plak (bijna) alles wat je kunt bedenken. Met de borduurmachine, eco solvent printer, UV printer en uiteraard de Silhouette Cameo help ik je graag!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Plottermoon? Bekijk dan hier de webshop:

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 436 reviews.
×