Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

4 Redenen om mee te doen aan Plottercafé 

Ons Plottercafé: Jouw creatieve uitvalsbasis! Stel je voor: een gezellige plek waar creativiteit de hoofdrol speelt, waar je creatief bezig kunt zijn met je eigen plotter en waar inspiratie en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons plottercafé! Het eerste plottercafé van Nederland. 

 1. Creatieve Inspiratie:

Het plottercafé is een ontmoetingsplek voor creatievelingen zoals jij, waar je de kans krijgt om gezellig, ongedwongen bezig te zijn met je eigen plotter. Of je nu een doorgewinterde plotter-expert bent of net begint aan deze verslavende hobby, ons café is de perfecte plek om je te laten inspireren. Omringd door gelijkgestemde mensen met dezelfde passie voor creativiteit, is het delen van ideeën, tips en trucs de norm.  

 1. Samenwerking en Connectie:

Wij geloven in de kracht van samenwerking en inspiratie. In ons gezellige café ontmoet je gelijkgestemde mensen die dezelfde passie delen. Het delen van ideeën, tips en trucs staat centraal. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën, vragen hebt over bepaalde instellingen of gewoon wat gezelschap zoekt terwijl je aan je eigen project werkt, ons café biedt een warme en gastvrije omgeving om hiermee aan de slag te gaan.

 1. Directe Toegang tot Materialen:

Het Plottercafé vindt plaats in onze plotterwalhalla in Ter Aar, waar je niet alleen kunt samenkomen met gelijkgestemde enthousiastelingen, maar ook direct de materialen kunt aanschaffen die je nodig hebt voor je project. Stel je vragen aan medeplotteraars of aan mij, geniet van een kop koffie of thee terwijl je aan je project werkt en maak nieuwe vrienden die dezelfde passie delen. 

  1. Gezelligheid en Verbinding:

  Naast creativiteit en inspiratie, staat gezelligheid en verbinding centraal tijdens onze plotteravonden. Geniet van een ontspannen sfeer waar je samen met anderen kunt werken aan je projecten, ervaringen kunt delen en nieuwe vriendschappen kunt sluiten. Of je nu wilt leren, creëren, inspireren of gewoon wilt genieten van de gezelligheid, ons café biedt het allemaal. 

  Kortom, het Plottercafé is de plek waar creatieve ideeën werkelijkheid worden. Of je nu wilt leren, creëren, inspireren of gewoon wilt genieten van de gezelligheid, ons café biedt het allemaal. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens één of meerdere van onze avonden! 

   Bewaar deze pin voor later:

  De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 436 reviews.
  ×