Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Het Plottercafé

Welkom bij ons Plottercafé: Jouw creatieve uitvalsbasis!

Stel je voor: een gezellige plek waar creativiteit de hoofdrol speelt, waar je creatief bezig kunt zijn met je eigen plotter en waar inspiratie en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons gloednieuwe plottercafé! Het eerste plottercafé van Nederland.

Wat is het plottercafé?

Het plottercafé is een ontmoetingsplek voor creatievelingen zoals jij, waar je de kans krijgt om gezellig, ongedwongen bezig te zijn met je eigen plotter. Of je nu een doorgewinterde plotter-expert bent of net begint aan deze verslavende hobby, ons café is de perfecte plek om je te laten inspireren, vragen te stellen en gewoon gezellig de creëren.

 

Inspiratie en samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking en inspiratie. Je ontmoet in ons gezellige café gelijkgestemde mensen met dezelfde passie van creativiteit. Het delen van ideeën, tips en trucs staat centraal. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën, vragen hebt over bepaalde instellingen of gewoon wat gezelschap zoekt terwijl je aan je eigen project werkt, ons café biedt een warme en gastvrije omgeving om hiermee aan de slag te gaan.

Wie, wat, waar?

Wij organiseren het Plottercafé in onze plotterwalhalla in Ter aar, aan een grote lange tafel tussen de leukste plottermaterialen. Hier kun je niet alleen samen komen met gelijkgestemde enthousiastelingen, maar ook direct de materialen aanschaffen die je nodig hebt voor je project. Stel je vragen aan de medeplotteraars of aan mij en geniet van een kop koffie of thee terwijl je aan je project werkt en maak nieuwe vrienden die dezelfde passie delen.

Wanneer en wat heb je nodig?

Het eerst volgende Plottercafé organiseren we op woensdagmiddag 22 mei, inloop tussen 13:00 en 13:30 en de middag is rond 15:30 afgelopen. Op deze middag gaan we gezellig aan de slag met onze eigen snijplotters, het is dus handig als je je snijplotter, een laptop, je gereedschap zoals een pelhaak en scraper maar natuurlijk ook de spullen die je nodig hebt voor je project meeneemt. Heb je niet alles in huis voor jouw project? Dan kun je dat op deze avond ook aanschaffen. De entree voor deze middag bedraagt €17.50, in dit bedrag zit direct een tientje shoptegoed die je vrij bij ons kunt besteden deze avond.

Kortom, het Plottercafé is de plek van creatieve ideeën werkelijkheid worden. Of je nu wilt leren, creëren, inspireren of gewoon wilt genieten van de gezelligheid, ons café biedt het allemaal. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens één of meerdere van onze avonden!

De belangrijkste info op een rij:

Aankomende datums:

  • Woensdagmiddag 22 mei
  • Vrijdagavond 14 juni

Waar?
Westkanaalweg 1e in Ter aar. We zijn wat lastig te vinden, hiernaast staat een route die je kunt aanhouden op het terrein.

Tijden:
Voor een middag starten we met een inloop tussen 13:00-13:30 uur. De middag is rond 15.30 uur afgelopen.
Voor een avond starten we met een inloop tussen 19:00 en 19:30 uur. De avond is om 21:30 uur afgelopen.

Kosten:
€17,50 per persoon inclusief een tientje shoptegoed die op deze avond vrij te besteden is.

Wat heb je nodig?
De spullen die je nodig hebt voor je eigen project. Denk aan een snijplotter, laptop, materialen, pelhaak of pincet en het belangrijkste; gezelligheid!

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 429 reviews.
×