Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

De tweede zondag in mei is het weer Moederdag en wij helpen je graag op weg. Moederdag is een goed moment om je moeder even in het zonnetje te zetten. En heb je geen idee wat je je moeder wilt geven? Geen probleem want wij hebben wat leuks! Een top 8 van leukste Moederdag cadeautjes. Verras je moeder met een origineel en persoonlijk cadeau. Want dat is waar moeders natuurlijk heel blij van worden. Bekijk onze tips voor Moederdag en doe inspiratie op om zelf mee aan de gang te gaan voor de allerleukste en liefste moeder.

Moederdagcadeau idee 1: Vilten tas

Wat is nu een leuk cadeau voor Moederdag? Dit is een vraag die we vaak krijgen. Met stip op nummer 1 staat bij ons de vilten tas. Moeders zijn vaak op pad en dan is het altijd handig om een goede stevige tas bij je te hebben waar genoeg spullen in kunnen. Of je nu gaat sporten, naar je werk gaat of boodschappen gaat doen? Een bigshopper is altijd handig. Dus maak je moeder blij met een speciale vilten tas voor the best mom ever. Super leuk om te personaliseren met een eigen opdruk als: Hier loopt de liefste moeder. En ben je niet zo handig? Wij verzorgen de vilten tas ook met een gewenste opdruk.

Viltentas verkrijgbaar vanaf: € 2,45 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-vilten-tas/

blanco vilten tas

Moederdagcadeau idee 2: handcrème

Een handcrème heeft iedere moeder natuurlijk in haar tas zitten. Maar natuurlijk niet eentje met een persoonlijke opdruk. Welke creatie zou jij op deze tube zetten om je moeder net even dat speciale gevoel te geven? Kies je voor een handcrème met naam of  juist met een creatie als een lieve tekst als ‘liefste mama’ of ‘liefste oma’? Een klein gebaar kan voor een ander iets groots betekenen. En dat is precies wat ons betreft waar Moederdag voor staat. Geluk zit ‘m in de kleine dingen. En onze handcrème tubes zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een inhoud van 50 ml. En is natuurlijk super leuk om te geven!

Handcrème verkrijgbaar vanaf: € 2,59 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-tube-handcreme/

Moederdagcadeau idee 3: lippenbalsem

Verras je moeder met een heerlijke lippenbalsem waar ook nog een spiegeltje in zit. Want zachte lippen dat wil toch iedereen. Met deze lippenbalsem met de mogelijkheid om te personaliseren zit je altijd goed en krijgen je lippen een prachtige glans. Juist dat kleine gebaar om te laten zien dat je iemand lief hebt, zegt meer dan 1.000 woorden. Kortom een leuk cadeautje voor de allerliefste moeder. Tip: bestel gelijk een leuke kaart en een mooie sticker mee, dan heb je direct een compleet cadeautje!

Lippenbalsem: verkrijgbaar vanaf: € 1,69 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-lippenbalsem-met-spiegel-metallic/

blanco lippenbalsem
blanco vilten etui

Moederdagcadeau idee 4: vilten etui

Zoek je een praktisch cadeautje voor Moederdag? Juist eentje waar je persoonlijke spulletjes in kan bewaren? Deze vilten etui zou je voor verschillende dingen kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als toilettasje, pennenetui, sieradentasje of voor bijvoorbeeld reisdocumenten. Deze viltenetui is in antraciet en grijs beschikbaar en is heel goed te bedrukken met flexfolie of flock. Zo geef je een heel praktisch cadeautje met een persoonlijk tintje.

Viltenetui: verkrijgbaar vanaf: € 3,29 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-vilten-etui/

Moederdagcadeau idee 5: notitieboekjes

Wij krijgen vaak de vraag: Wat moet ik kopen voor mijn moeder? Dan denk je niet meteen aan een notitieboekje. Maar juist een boekje waar je even je gedachten in kwijt kan of gewoon simpel weg een to-do lijstje of een boodschappenlijstje is onmisbaar. De mooiste notities worden natuurlijk gemaakt in een gepersonaliseerd notitieboekje van iemand die je heel dierbaar is. We hebben verschillende soorten, maten en kleuren. En is natuurlijk een super origineel cadeau voor moederdag.

Notitieboekje verkrijgbaar vanaf: € 2,25 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product-categorie/diversen/notitieboekjes/

blanco notitieboekje
blanco geurkaars

Moederdagcadeau idee 6: geurkaars

Nu is een geur natuurlijk heel persoonlijk. Maar zoek je een klein cadeautje om je moeder mee te verrassen? Dan is deze geurkaars super leuk om te geven en het perfecte cadeautje voor jouw moeder. Budget vriendelijk en je kan de geurkaars helemaal personaliseren met een leuke tekst of een persoonlijke creatie. Zo geef je een heel persoonlijk cadeau en gun je moeder een heerlijke geur in huis.

verkrijgbaar vanaf: € 2,99 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-geurkaars/

Moederdagcadeau idee 7:  katoenen tas

De kracht van een persoonlijk cadeautje mag niet onderschat worden. Want welke moeder is er nu niet trots als ze deze katoenen tas krijgt voor Moederdag? Alle moeders verdienen het om verwend te worden. En deze tassen lenen zich heel goed voor een persoonlijk tintje. Want deze katoenen tas kan je zelf bedrukken met een speciale quote, naam of andere leuke tekst. En is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo ideaal om allerlei spullen in mee te nemen. Leuk om te geven maar zeker ook heel leuk om te krijgen. En je shopt bij ons niet alleen de katoenen tas maar ook meteen de flexmaterialen om de bedrukking op de tas te zetten.

Katoenentas: verkrijgbaar vanaf: € 1,99 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product/blanco-katoenen-tas-met-lang-hengsel/

blanco katoenen tas
blanco sublimatie mok

Moederdagcadeau idee 8: persoonlijke mok

Voor de echte koffieliefhebber of theeleut zijn deze mokken natuurlijk super leuk. En dan ook nog gepersonaliseerd met een eigen creatie. Dat is toch een super leuk Moederdag cadeautje? Je kunt kiezen uit vele kleuren om het nog persoonlijker te maken. Iedere dag een kop koffie of thee uit een beker met een persoonlijke boodschap erop is natuurlijk het toppunt van genieten.

verkrijgbaar vanaf: € 2,99 per stuk

https://www.plottermoon.nl/product-categorie/sublimatie/mokken/

En staat je cadeautje er niet tussen? Of ben je niet zo creatief? Dan kunnen wij ook je cadeautje personaliseren.

Bij Plottermoon.nl shop je de allerleukste plotterartikelen voor een zacht prijsje. Uiteraard hebben we nog meer leuke blanco producten waar je een leuk Moederdag cadeautje van kan maken. Ben je op zoek naar inspiratie? Volg ons dan ook op Instagram. Plottermoon.nl biedt een groot assortiment in plottermaterialen, blanco producten om te bedrukken, onbedrukte textiel en full colour drukwerken. En kan je het niet vinden of ben je op zoek naar een speciaal product of printje? Neem dan contact met ons op. Want plotteren is zo leuk! En zoals je van ons gewend bent. Vandaag besteld is morgen in huis.

Bewaar deze pin voor later:

8 creatieve ideeën voor moederdag

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 426 reviews.
×