Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Moederdag staat weer voor de deur. Heb jij al een cadeautje in huis voor je moeder of oma?

In deze tutorial laat ik zien hoe je dit super leuke glazen hart om kunt toveren naar een gepersonaliseerd moederdagcadeau!

Wat heb je nodig?

Je kunt de materialen voor deze tutorial ook in een compleet DIY-pakket bestellen. De link naar het pakket vind je HIER.

Wat moet je doen?:

Stap 1: Maak je ontwerp. Ik heb de omtrek van het hart overgenomen op een papier en deze in Silhouette Studio geopend. Mijn zelfgemaakte template hiervan kun je HIER downloaden.

Stap 2: Na het maken van het ontwerp, snijd je je ontwerp uit met de snijplotter. De sticker plak je aan de onderkant van het hart, daardoor lijkt het net alsof de tekst in het hart zit. Let er wel op dat je je ontwerp gespiegeld uitsnijdt!

Stap 3: Pel de vinyl, verwijder wat niet in het ontwerp thuishoort. Ik heb bij dit ontwerp de reversed weeding techniek toegepast. Dat houdt in dat je eerst je transfer aanbrengt voordat je gaat pellen. Daardoor blijven de kleine stukjes op de plaats zitten en kun je makkelijker pellen.

Stap 4: Heb je alles gepeld? Ontvet het hart dan goed, zo blijft je vinyl beter plakken. Dit kun je doen met glassex of alcohol. Is het hart goed ontvet? Dan kun je nu je ontwerp op het hart plakken. Plak deze netjes in het midden.

Stap 5: Zit je sticker op de goede plek? Dan kun je het goed aandrukken met de scraper. Verwijder hierna de transferfolie. Rol de transfer er rustig vanaf, zo blijven ook de kleine stukjes op hun plaats. Draai je hart om en klaar ben je!

Je hebt nu een uniek gepersonaliseerd moederdagcadeau gemaakt! Pak het hart leuk in met een inpakpapiertje of in een mooie tekening van je kind.

Vind je het fijner om deze tutorial aan de hand van een video te volgen? Bekijk dan de video hieronder. Heb je nog vragen? Vraag het hieronder of in onze facebook groep!

DIY - Maak zelf een moederdagcadeau

Bewaar deze pin voor later:

Maak zelf een moederdag cadeau!

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 426 reviews.
×