Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

We hebben wat leuks voor de paasdagen! Een leuke creatieve activiteit waarmee je de paastafel helemaal in paassferen brengt. Hoe leuk is dit om samen met iemand te doen die je lief hebt zodat ieder zijn eigen paas emmertje heeft. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je alles in huis hebt. Gelukkig is dit niet zoveel! Dit kan een leuk potje, emmertje of een ander voorwerp zijn wat je wil omturnen tot een leuk vrolijk paas object.

Zo ga je te werk:

Stap 1: Maak je ontwerp

Wij hebben er voor gekozen om een paashaas op de emmertjes te maken. Zo kom je helemaal in paassferen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een ander ontwerp te gebruiken. Als het maar niet te groot voor het object is.

Stap 2: Gebruik de plottermachine

Natuurlijk heb je een machine nodig om je ontwerp uit te snijden. En omdat we met vinyl werken is het een voordeel dat je vinyl niet gespiegeld hoeft te snijden. Zo zie je meteen je ontwerp groeien tot het eindresultaat. Wij zelf gebruiken de Silhouette curio. Deze vinden wij heel prettig om mee te werken omdat het werk oppervlak klein is waardoor je makkelijk kleine reststukjes kunt gebruiken. Uiteraard kun je hier ook je Silhouette cameo, Cricut of Brother scan ’n cut voor gebruiken!

Stap 3: Pel je ontwerp

Pellen maar! Het pellen is altijd een beetje een priegelwerkje. Zorg er voor dat je alles verwijderd wat je niet nodig hebt voor je ontwerp. Let ook op de kleine stukjes. Soms kan je iets vergeten en dit zou zo zonde van het eindresultaat zijn.

Stap 4: Breng transfer folie aan

Druk het ontwerp goed aan met de scraper. Nu is het de bedoeling dat je de drager verwijderd. En let op: voordat je het ontwerp op de emmer wil plakken moet je er wel voor zorgen dat je de emmer ontvet. Anders plakt de sticker niet zo goed. Of kan hij loslaten. En dit willen we natuurlijk niet. Dit ontvetten raden wij aan om dit met minimaal 70% alcohol te doen. Zo kan je de oppervlakte goed ontvetten.

Stap 5: Positioneren maar!

Kijk en nu wordt het leuk! Waar ga je de sticker op de emmer plaatsen? We hebben een tip: Leg je emmertje op een pittenzak zodat hij mooi blijft liggen en niet gaat rollen. Nog een voordeel is dat je lekker je handen vrij hebt. En dus met twee handen kan werken om het ontwerp zo te plakken als jij zou willen.

Stap 6: Na het positioneren Druk je het aan met de scraper

Om het ontwerp goed te laten hechten moet je het echt goed aanbrengen op het object. Dus nog een keer goed aandrukken met de scraper zodat de sticker goed hecht aan de oppervlakte van het emmertje. (of ander object waar je je ontwerp op wilt plakken) dit is wel echt belangrijk!

Stap 7: verwijder de transfer

Dan zijn we nu toe gekomen aan de laatste stap van deze DIY paasemmertje. Want na deze stap is je paasemmertje helemaal klaar. En kan je deze gebruiken om bijvoorbeeld paaseieren mee te zoeken. Of leuk om de paastafel te decoreren. Verwijder de transfer voorzichtig. En wees niet bang als je sticker niet in een keer blijft plakken. Hou je ontwerp dan tegen met de scraper en rol voorzichtig je transfer er vanaf. Doe dit rustig en geduldig. 😊

Nu heb je een heel vrolijk ontwerp waar je de paastafel helemaal mee opvrolijkt. Wil jij dit nu ook? En ben je nu helemaal enthousiast geworden? Bestel dan meteen alle benodigdheden om deze paasemmer te maken. Toch super leuk! De zinken emmertjes die wij gebruikt hebben kan je bij ons op de website bestellen. De mini emmertjes zijn 7cm hoog en hebben een diameter van ca. Ø6cm.

En ben je op zoek naar nog meer leuke plottermaterialen? Wij hebben heel veel blanco materialen die je kan gebruiken bij je volgende creatie. Bij Plottermoon.nl shop je de allerleukste plotterartikelen voor een zacht prijsje. Uiteraard hebben we nog meer leuke blanco producten. Ben je op zoek naar inspiratie? Volg ons dan ook op Instagram. Plottermoon.nl biedt een groot assortiment in plottermaterialen, blanco producten om te bedrukken, onbedrukte textiel en full colour drukwerken. En kan je het niet vinden of ben je op zoek naar een speciaal product of printje? Neem dan contact met ons op. Want plotteren is zo leuk! En zoals je van ons gewend bent. Vandaag besteld is morgen in huis. 

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 432 reviews.
×