Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Paaseieren zoeken met Pasen? Dat doe je natuurlijk met een gepersonaliseerde emmer! Dit keer hebben we een ontwerp gemaakt van een splitmonogram in paasstyle.

Om dit gezellige paasemmertje te maken, hebben we verschillende items nodig. We zetten ze hierbij op een rijtje voor je:

Zo ga je te werk:

Stap 1: Maak je ontwerp

Wij hebben deze keer gekozen voor een split monogram. Super leuk om te maken. Let er op dat je de juiste grootte aanhoudt bij het uitsnijden.

Stap 2: Gebruik de plottermachine

Met de snijplotter kun je je ontwerp uit het vinyl snijden. Wij hebben een Silhouette Cameo 4 maar uiteraard kun je ook een Cricut machine, Siser Juliet, Brother scan’n cut of een andere snijmachine gebruiken!

Stap 3: Pel je ontwerp

Na het uitsnijden ga je je uitgesneden ontwerp pellen. Het is fijn om hiervoor een pelhaak of pelpincet te gebruiken. Doe het wel met beleid want soms zijn kleine stukjes niet helemaal fijn gesneden of komen ze mee met de rest van de vinyl.

Stap 4: Breng transfer folie aan

Na het pellen doe je de transferfolie over je ontwerp. Dit gebruik je om je ontwerp in één keer op je emmertje te plakken in plaats van alle losse stukjes één voor één over te brengen.

Stap 5: Positioneren maar!

Nu ga je bepalen waar je sticker op het emmertje wil plakken. Wil je het in het midden of toch ietsje lager? Dat is helemaal aan jou! Vergeet vooraf niet je emmertje te ontvetten.

Stap 6: Na het positioneren Druk je het aan met de scraper

Heb je de juiste plek bepaald? Dan kun je nu je sticker gaan plakken. Druk het goed aan met de scraper.

Stap 7: verwijder de transfer

Nadat je je sticker goed hebt aangedrukt met de scraper, kun je nu de transferfolie verwijderen. Doe dit voorzichtig, soms komen er stukjes mee terug van het emmertje. Blijft je sticker niet goed zitten? Rol je transfer er dan vanaf in plaats van omhoog trekken.

En hoe vind je het? Super leuk toch? Als jij dit ook wil maken, bestel dan meteen alle benodigdheden om deze paasemmer te maken.

Behalve de schaar zijn verder alle materialen en gereedschappen bij ons te bestellen. Je hebt het allemaal nodig, dus vergeet niet te bestellen als je het nog niet in huis hebt. Qua kleur vinyl kan je natuurlijk zelf je favoriete kleur kiezen.

De zinken emmertjes hebben een diameter van ca. Ø16cm.

En ben je op zoek naar nog meer leuke plottermaterialen? Wij hebben heel veel blanco materialen die je kan gebruiken bij je volgende creatie. Bij Plottermoon.nl shop je de allerleukste plotterartikelen voor een zacht prijsje. Ben je op zoek naar inspiratie? Volg ons dan ook op Instagram en wordt lid van de besloten groep op Facebook. Plottermoon.nl biedt een groot assortiment in plottermaterialen, blanco producten om te bedrukken, onbedrukte textiel en full color drukwerken. Kan je het niet vinden of ben je op zoek naar een speciaal product of printje? Neem dan contact met ons op. Want plotteren is zo leuk! En zoals je van ons gewend bent. Vandaag besteld is morgen in huis.

Bewaar deze pin voor later:

Paaseieren in style doe je zo!

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 426 reviews.
×