Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Is jouw vader een echte klusjesman? Dan is dit plexiglas bordje het perfecte cadeau voor vaderdag! Je maakt het gemakkelijk zelf met zelfklevende vinyl. Hoe je dat doet, leg ik je hieronder uit.

Wat heb je nodig?

Je kunt via deze link het complete DIY pakket voor dit bordje bestellen. Dit pakket is standaard met de kleur zwart.

Wat moet je doen?:

Stap 1: Je begint met het maken van een ontwerp. De afbeelding van het gereedschap heb ik hier vandaan gehaald.Het lettertype van Papa’s is Gloucester MT extra condensed en voor werkplaats heb ik Headstrong gebruikt. Uiteraard kun je elk lettertype wat je mooi vindt gewoon gebruiken! Let wel op, als je dit bordje wil verkopen dat je dan een commerciële licentie aanschaft. Mijn ontwerp kun je hier downloaden. Dit is wel voor eigen gebruik!

Stap 2: Nu gaan we het ontwerp uitsnijden met de snijplotter. We plakken de sticker aan de achterkant van het bordje zodat het minder snel beschadigd. Om het leesbaar te houden spiegel je daarom je ontwerp.

Stap 3: Na het uitsnijden is het tijd om het vinyl te pellen. Je haalt alle stukjes weg die je niet nodig hebt. Hiervoor kun je een pelpincet of pelhaak gebruiken. Doe dit met beleid, sommige kleine stukjes kunnen mee omhoog komen tijdens het pellen.

Stap 4: Zijn alle stukjes weggepeld? Dan gaan we nu de transferfolie op de sticker doen. Deze gebruik je om je hele sticker in één keer op te kunnen plakken. Om het goed aan te drukken gebruik je de scraper.

Stap 5: Met de transferfolie plaats je makkelijk de sticker op het bordje. Bepaal het midden van het bordje en plak de sticker erop. Zit hij goed? Dan druk je hem extra aan met de scraper. Nu kun je de transferfolie verwijderen.

Je bordje is klaar! Makkelijk he? Pak het bordje leuk in met een folie of een inpakpapier. Strik erop en je vaderdagcadeau is klaar. Veel plezier met het maken van jouw vaderdagcadeau!

Vind je het fijner om deze tutorial aan de hand van een video te volgen? Bekijk dan de video hieronder. Heb je nog vragen? Vraag het hieronder of in onze facebook groep!

DIY - Maak zelf een moederdagcadeau

Bewaar deze pin voor later:

Een vaderdagcadeau maak je zelf!

De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 426 reviews.
×