Voor 12:00 besteld dezelfde dag verzonden  Gratis verzending vanaf €100,-    Goede klantenservice

t FAQ

Let op! Nieuw whats app nummer: 06 83517571. De oude werkt niet meer.

Dit jaar het krabben van je auto wat leuker maken? Maak nu je eigen gepersonaliseerde ijskrabber. In dit overzicht vind je ook het gratis ontwerp om te downloaden.

Jij hebt een DIY ijskrabber in jouw goodiebag gekregen. Je maakt gemakkelijk zelf de ijskrabber met de bijgeleverde zelfklevende vinyl. Hoe je dat doet, leg ik je hieronder uit.

Wat heb je nodig?

 

Wat moet je doen?:

Stap 1: Je begint met het downladen van het ontwerp. Je kunt via deze link het gratis ontwerp van de ijskrabber downloaden.

 

Stap 2: Nu gaan we het ontwerp uitsnijden met de snijplotter. Heb je geen snijplotter? Je kunt ook het ontwerp met een mesje uitsnijden. Het is meer werk maar het kan wel.

Een snijplotter kopen? We hebben tot 10 november 2023 een super leuke actie. En met een snijplotter kun je zoveel meer dan vinyl uitsnijden. Hier vertel ik daar meer over.

 

Stap 3: Na het uitsnijden is het tijd om het vinyl te pellen. Je haalt alle stukjes weg die je niet nodig hebt. Hiervoor kun je een pelpincet of pelhaak gebruiken. Doe dit met beleid, sommige kleine stukjes kunnen mee omhoog komen tijdens het pellen.

Stap 4: Zijn alle stukjes weggepeld? Dan gaan we nu de transferfolie op de sticker doen. Deze gebruik je om je hele sticker in één keer op te kunnen plakken. Om het goed aan te drukken gebruik je de scraper. Druk met de scraper over de folie zodat het ontwerp goed vast zit aan de transferfolie.

Stap 5: Met de transferfolie plaats je makkelijk de sticker op de ijskrabber. Bepaal het midden van de ijskrabber en plak de sticker erop. Zit hij goed? Dan druk je hem extra aan met de scraper. Nu kun je de transferfolie voorzichtig verwijderen.

Je ijskrabber is klaar voor gebruik! Makkelijk he? Nu sta jij met een glimlach van de winter jouw auto te krabben. 

Heb je nog vragen? Vraag het hieronder of in onze facebook groep

DIY - Maak zelf een moederdagcadeau
De waardering van www.plottermoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 430 reviews.
×